Teroson

A Teroson® autóipar által mindenhol használt termékeit modern ragasztó, tömítő és felületbevonó termékek képviselik. A Teroson termékek mindenben megfelelnek a személygépkocsi, kamion, autóbusz, vasúti jármű és hajó gyártók minőségi követelményeinek. A Teroson autó karosszériajavító termékei lehetővé teszik a karosszériajavítások, állagmegóvások, kiegészítő védelmek a gyárival megegyező minőségben történő elvégzését. A Henkel Teroson termékek sokfélesége és sokoldalúsága különféle egyedi és standard felhasználást tesz lehetővé, alkalmazkodva a különböző autógyártók speciális igényeihez.

Ragasztó- és tömítőanyagok fémekhez
A Henkel Teroson termékcsaládja éppen úgy tartalmaz epoxikat, mint PVC és poliuretán bázisú termékeket. A Terokal és Terosol termékeket szegélyragasztásra és ajtók, deszkaburkolatok, fülkék tömítésére használják. A Terostat termékek elasztomer bázisú rugalmas ragasztók, szivattyúzható vagy képlékeny formában felhasználható. A Terostat termékeket a karosszéria javítóműhelyekben él- és varrattömítésre, valamint felületek közötti plasztikus tömítésekre használják. Termékkínálatunk tartalmaz szivattyúzható, szórással kijuttatható és plasztikus termékeket a fémfelületek bevonására.

Ragasztó- és tömítőanyagok üveghez, műanyagokhoz
Az autógyártók részére az üveg és a műanyag alkatrészek ragasztásához a Henkel Teroson igen sokféle terméket kínál. A Terokal és Terostat termékek poliuretán bázisúak, kiváló ragasztási tulajdonságokkal rendelkeznek, és gépjárművek nagy üvegfelületeinek ragasztására használják őket. A termékek alkalmazása 30 %-kal megnöveli az autó karosszériák torziós merevségét, köszönhetően a termék növelt teljesítményjellemzőinek. Vezetőképességgel nem rendelkező termékek is elérhetőek a szélvédőbe integrált antennák megfelelő működéséhez. (GPS, TV, telefon antennák)

Alvázvédő bevonóanyagok és tömítő termékek
Az alvázvédő anyagokat és tömítő termékeket elsősorban a fényezőműhelyekben használják, ezek a termékek poliakrilát, vagy PVC plasztiszol bázisúak, másodsorban pedig a karosszéria javítóműhelyekben, amelyek pedig viasz és bitumen alapúak. A Henkel Teroson alvázvédő bevonó spray-ket is kínál, melyek a kőfelverődés elleni védelmen kívül kedvező akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A Terotex termékcsalád szintén tartalmaz viaszokat az üregek, a motor és az alvázak védelmére.
Víz- és oldószerbázisú, nagy szilárdanyag tartalmú és ömledék termékeket is tartalmaz a kínálat.

Termékek zajvédelemhez és szerkezeti részekhez
A Terocore termékcsalád bizonyította kiváló tulajdonságait a járműkarosszériák merevségének, rázkódással szembeni ellenálló képességének növelése és a zajcsökkentés területén. Ezt a terméket a járművek belső üregeibe kell juttatni, amely nagyszilárdságú habbá alakulva hozzájárul a szerkezeti részek szilárdságának megerősítéséhez. A Terocore kétkomponensű reaktív epoxi bázisú termék, mely kartusban, vagy előformázottan kerül forgalomba. A Terocore termékek perem járatok, karosszéria elemek és üregek erősítésére használhatóak.
A Terophon EVA és EPDM bázisú termékei a gépjárművek zajcsökkentését szolgálják. Ezek a készre formált termékek a gépjárművek belső, nyitott üregeiben a levegő rezgése által keltett zajok blokkolásával járulnak hozzá a zajcsökkentéshez.

Cím:

H-2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 24.

Telefon:

+36 1 205 3211

E-mail:

info@traltrade.hu

Az utolsó frissítés dátuma: 2018. június 13.